Followers

Tuesday, August 12, 2014

blueberry cheese kek ..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:07 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
blueberry cheese kek..
kek ni kak syima buat sempena rumah terbuka hari raya 2014 yang baru ni..cepat habis kek ni berbanding kek lain..
ya la tentu sedap kan..rasa lemak masin cheese bercampur rasa kek yang enak dan masam blueberry yang dituang diatas kek..walla..memang sedap..wpun rupanya kurang cantik..sekejap saja habis..
rumah terbuka ini untuk meraikan kawan kawan anak sekolah anak dan kawan kawan dia
yang sedang buat latihan praktiakl..t

italian rainbow..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 4:53 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

kek italian rainbow ini di oder oleh arisya..untuk majlis tunang adiknya...


lama dah tak update blog..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 4:38 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini



bread butter pudding..yang enak

lamanya tak update blog..malas..tak ada masa..sibuk..banyak kerja..bercampur baur..
puding roti yang sedap ni dioder oleh hanita..
menggunakan roti gardenia..sususegar dan telur
sedap la bagi tekak kak syima..
siapa yang berminat nak oder..jgn lupa call atau sms 0195177937

Wednesday, June 18, 2014

my nyummy..bread butter pudding..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:36 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

bread butter pudding..adik kak syima yang sedang makan kata..kak boleh jual kat hotel ni..
sedapp..




Friday, May 16, 2014

pavlova..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:31 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
enteri malam ini..pavlova oder dari cgu suhaili..

 
 
 

 
 
 
apa kata  pengodernya...
 
 
...tq kak..sedap hingga menjilat jari..
 
(hanya untuk tujuan promosi)
 
anda nak oder...0195177937
 

carrot walnut cheese cupkek..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:17 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum..kita jamu mata carrot walnut yang ditempah oleh cgu suhaili ini..
 
16 biji carrot walnut yg sedap..
 
 
 
 

 
 
kita lihat apa komen cgu suhaili..
 
 
...tq kak..mmg terbaekkk..
 
(sekadar untuk tujuan promosi sj..)
 
 
tenkiu cgu suhaili atas oder..cgu su kata anaknya minta oder lagi..
 
anda nak oder juga..0195177937
 
Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:05 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini