Followers

Saturday, February 11, 2017

creampuff kastard

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 12:10 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Assalamualaikum,,

creampuff kastad ,,sesuai untuk kenduri kendara atau untuk sebarang majlis,, sedap sangat,,nk oder pm kak syima ya,,0195177937


 
tq kastemer yg mengoder,,
 
catatan,,11.2.2017
Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 12:04 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum,,

Anda suka makan brownies tak,,setengah org tak suka kan makan kek bercream lemak bagai,,cukup sekadar kek biasa,,akak nak bagitau brownies ni sedap sangat,,kalau ada yg nak oder pm akak
ya,,0195177937,,





 
 
 
 
TQ kastemer yang mengoder brownies sedap ni,,
 
 
 
catatan,,
 
syimahomemadeCakes
11.2.2017
 
 
 
 
Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:53 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum,,

Sekarang banyak oder diterima untuk cream puff yang nyumy laku keras ni,, semua kata sedap,, tak menang tangan dibuatnya,,kita layan dulu gambar cream puff kastad ni ya,, wpun nak buatnya renyah,, tapi tah mengapa,, akak suka benor buatnya,,

SyimahomemadaeCakes
11.2.2017

 
ini adalah oder dari pelanggan kak syima..yang oder pasti akan repeat oder,,
 
siapa minat nak oder wasap/mesej kak syima ya,,0195177937
Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:26 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum,,

Allahuakbar..lamanya tak update blog ini..seiring usia menua..minat berblog juga telah berkurang..bukan sehari bahkan  bertahun rasanya tidak menulis disini,,hingga nak masuk keblog ini pun dah tak tahu paswodnya,, Alhamdulillah dengan sedikit usaha..bantuan pak google..dapat juga masuk ke blog ini akhirnya,,

Ramainya yang menceburi bidang baking sekarang,, hingga orang yang pandai buat kek juga ada dimana mana,, cuma satu kreativiti tak kan sama,, tak boleh ditiru,, itu bakat semula jadi ciptaan Allah,,seni dan bakat,, milik individu,, begitu juga dengan air tangan seseorang,,

semoga Allah beri kita kekuatan untuk meneruskan kehidupan ini,,

catatan,,

syimahomemadeCakes
11.2.2017

Saturday, May 21, 2016

Cupkek bajet..murah2

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:17 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Sesiapa yg nk oder cupkek bajet..cupkek ni murah dan besar..sila wasap atau mesej akak..0195177937..utk door gift bolh..utk apa sj pun bolh..perasa choc..vanilla dan oren..



Cup kek bajet..sedappp

Thursday, May 19, 2016

Kek hri guru

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 12:02 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Akak tunjukkan kek hri guru yg dioder olh kastemer..kek ni ..mak yg oder mintk akak hntr ke sekolah anaknya..akak bolh buat pnghtrn..siapa2 nk oder jgn segan2 mesej akak ya..














Monday, May 16, 2016

kek bluebery utk makan makan.

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:20 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
 
kek blueberry untuk makan makan..sedap..tpi décor kelaut..kaya cheese..
 
 
 
lelehan filling blueberry..sekejap sj habis..kanak2 suka ni,,