Followers

Saturday, November 23, 2013

~Roti !.Roti! !..Roti !..~

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:17 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Aduh ..segan sungguh nak update blog..malas sungguh2..angin nak baking pun menurun..pasai apa ya..akak masukkan gambar2 kek dan roti yang dibuat ya..
 
 
 
bun ni cantik jika dibuat door gift..masuk dalam plastik comel..
 
 

 
 



mexcan bun
 

 
 




 

inti sosej..
 
 
sedap sedap la roti buat sendiri..gebu halus mulus..sedappp sangat sangat..tak payah beli buat sendiri,,roti yang fresh from oven..anak2 pun suka...
 




 

 
 

Monday, November 04, 2013

my tiramisu..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:06 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
 
tiramisu dalam pek kecil..


buttercake..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 12:39 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
buttercake harum,,lemak sedap ni repeat oder dari cgu noraini..seperti yang semua sedia maklum..semestinyalah salah satu adunanya yang kak syima masuk adalah butter original..semasa bakar kek ni..harum semerbak satu rumah aroma wangi kek ni..sedap sangat2..tak hairanlah..ni merupakan repeat oder dari cgu noraini..
 
 

Sunday, November 03, 2013

lagi oder pavlova..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:50 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
pavlova ni akak terima oder dari rose..rose kata anak daranya yang balik bercuti teringin sangat2 nak makan pavlova..tq rose kerana oder kat akak ya..jom kita tengok pavlova yang dioder oleh rose..
 
 
inilah pavlova yang sangat2 sedap...
nak oder ..0195177937..
 
syukur dan happy sangat sangat bila rose kata pavlova ni sedapp..
 

blueberry,,cheese choc..yang enak..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:26 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
sedap sangat sangat kek ni..bawah coklat moist..tengah cheese dan atas blueberry,,resepi yang di adun sendiri..setelah mata terpikat pd kek ni kat kedai bakery,,
sedap sangat2..marveless...




inilah kek blueberry cheese choc ni..
siapa nak oder 0195177937
 
 
 

my creampuff...

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:15 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

cream puff yang lemak dan sedap..di oder oleh kak yam..sebanyak 600 biji untuk souveiner yang bertandang di majlis kenduri kawin anaknya..tq kak yam..