Followers

Friday, November 26, 2010

kek coklat moist

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:51 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
kek coklat moist ni repeat order dari kawan hubby, marzuki, tq kerana order kek.

Thursday, November 25, 2010

Tiramisu Birthday Cake

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 7:49 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
.
Kek tiramisu ini di order oleh Shaiful, kawan eja, dari Takaful Malaysia Alor Setar untuk birthday anaknya Syasya. Harap Syasya suka kek ni. Happy birthday Syasya, terima kasih eja tolong dapatkan tempahan. Ada dua versi yang ku buat, akhirnya pakai versi atas..

Untuk Tempahan.. Sila Tel : 0195177937

Tuesday, November 23, 2010

my first buttercream birthday kek

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:27 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


nak oder cupkek?

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 7:46 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


kalau nak buat tempahan untuk birthday atau apa apa saja majlis mesej, email atau call anor aja..


























Saturday, November 20, 2010

birthday uwais

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:21 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
kek ini di order juga oleh ima adik iparku, ima nak 2 biji kek untuk anak sedara ku wafi dan uwais, kek Ben 10. harap uwais suka, terima kasih ima kerana order kek. happy birthday uwais.

birthday wafi

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:15 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

kek ni di order oleh adik ipar ku ima, ima nak kek Ben 10, untuk anak sedara ku wafi aku, happy birthday

wafi, harap wafi suka. terima kasih ima kerana oder kek .

yan oder buat hantaran

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:07 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

kek ini di order oleh adik iparku azian untuk dibuat buah tangan acara merisik.. yan nakkan kek coklat, jadi aku

buatlah kek coklat lembab untuk dia, harap yan suka, terima kasih yan atas order.

utk makan dan beri pd jiran/saudara

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:21 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
kek karet ni saja aku buat untuk makan makan sebab sedap.. juga untuk di beri kepada adik dan mak ku.
Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:09 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
ini ha kek karet aku yang telah di potong.. nyum nyum..

untuk makan makan

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:04 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
ni kek karet yang ku buat saja untuk makan makan, tak sempat pulak ambik gambar yang ada topping chesee.

cgu noraini oder

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:56 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
kek ini di order oleh cikgu noraini untuk birthday anaknya yang ke 11 tahun. cheese kek tiramisu, harap cikgu suka.. terima kasih kerana order kek kat anor.

pertama kali ambik oder sebelum pergi kelas hiasan kek..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:48 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

kek ini di oder oleh cikgu zakiah, dia oder nak 2 biji kek satu kek oren dan satu kek coklat untuk makan jamuan

kat sekolah.. harap cikgu zakiah suka. terima kasih kerana oder kat anor.tak sempat pulak nak ambil gambar kek coklat tu.

kek cocktail cheese

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:36 PM 1 ulasan Pautan pada catatan ini


kek ni saja buat untuk makan makan..


bawahnya kek, tengahnya cheese, lapis buah kocktail dan atasnya jeli..cubalah..sedappp.

my 1st cup kek/oder

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:28 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
ni order dari fatimah, Taman Bertam Indah, harap fatimah suka, terima kasih kerana oder cupcake.

oder dari cikgu sek men bakti

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:22 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
kek cheese tiramisu ni di oder juga oleh kawan adik ku.. maaf la aku tak tanya nama, sebab past melalui dia saja, yang aku tau di cikgu sekolah menengah Bakti Tasik Gelugor, kepala Batas, Peneng sama mengajar dengan adik aku.. terima kasih cikgu kerana oder, harap suka.. kek ni utk birthday

Gambar kek dan pelanggan yang order kek..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:02 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
saja ya saya tempekkan gambar kek yang di oder tu.. terima kasih pada kawan kawan yang tempah kek kat saya, saya harap suka lah kek tu.. saya masukkan yang mana sempat ambil gambar saja ya..

Friday, November 05, 2010

Order Form

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:35 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Bank Pilihan Anda :

BANK ISLAM (M) BHD



CIMB



Nama :
No. Hp :
Jenis kek yang hendak di tempah :
Kuantiti :




Alamat :
Bukti Pembayaran :
Bayaran deposit 50%




Nama :
No. Hp untuk di hubungi :
Jenis Kek yang hendak di tempah :
Kuantiti :




Name:




Email Address:









Form provided by Freedback.