Followers

Monday, June 18, 2012

nak masak apa petang ni ya..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:16 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
lengat/talam labu yg sudah masak


tengah mengukus..25 minit ..mudah set timer sj




Assalamualaikum..hari ini 17.6.2012,, kak syima cuti,,plan nak masak apa petang ni ya..stok labu manis ada lagi,,sedap jugak buat lengat labu atau talam labu..makan petang petang ni sedap juga..kak syima tunjukkan gambar nya ya.

puding caremel untuk minum petang

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 6:42 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Puding Caramel..

Assalamualaikum, dah lama kak syima tak update blog, tak tulis sesuatu dalam blog ni, sibok memanjang, maklum saja kak syima ni sibok dgn kerja pjbt , tak ada masa kadang2 nak berblog ni,,hari ni kak syima tunjukkan puding caremel yang anak kak syima buat untuk minum petang, anak kak syima tu balik bercuti, dia sedang belajar di gombak..tumpang dia rajin dan nak sediakan sendiri puding caremel tu ok la, tak tahu pulak kat mana diambik resepi tu..

Saturday, June 09, 2012

tiramisu

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:21 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


                                      tiramisu cheese kek yang sedap..

oder dari cikgu jariah..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:19 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini



kek ni di oder oleh jariah untuk birthday husbndnya yg ke 47. Tq cgu jariah.

Peach kastard kek

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:19 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Kek ni di oder oleh yan, untuk birthday anak anaknya..

tempahan carrot cheese kek

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:17 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum. kemarin 8.3.2012, syima dapat call dari adik syima kawannya nak oder carrot cheese kek, adik syima kata nak esok..hari ni la 9.3.2011, pagi,,jadi hari ni pagi pagi kek tu dah siap..syima uploadkan gambar kek tu..hanya decor simple sj..

Friday, June 08, 2012

tempahan last minit

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:52 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Assalamualaikum. kek ni tempahan dari kawan adik syima azah. carrot cheese kek ni syima decor simple je..

~bownies chocklat~

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:35 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

~brownies coklat sekejap sj habis, tak cukup, semua kata sedap. kalau nak oder tel syima ya 0195177937.

sempena kenduri abah

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:26 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Carrot cheese walnut~oder dari kak lizam dan adik nurul kali ke... tak ingat dah. depa kata sedap. sempena kenduri abah @ bapa mertua ku (syima dapat mak mertua baru)

Saturday, June 02, 2012

my latest fondant

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:36 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum. amboiii lamanya syima tak buka dan update blog..dan dah lama tak ambik oder kek. tapi hari ni syima tunjukkan gambar kek fondant terkini syima yang di oder oleh wani pada 3.6.2012.