Followers

Monday, February 28, 2011

Kek Marble Cheese.

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:30 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


kek marble cheese..sedap.

Tiramisu Cheese kek..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:26 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


kek ini di oder oleh cikgu dari sek men bakti, tasik gelugor. oder melalui adik ku..lupa pulak nak tanya nama cikgu tu..

Friday, February 25, 2011

Birthday kek

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:57 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini






birthday kek oder dari nazura anggota polis dari balai polis Kuala Ketil, untuk birthday anaknya shafiq, Tq nazura krn oder kek kat kak. Harap shafiq suka lah ye..


Sunday, February 20, 2011

Tempahan Tiramisu lagi..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:07 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
oder dari zammas printing, bandar perda, bukit mertajam. tq.




oder cikgu salmah bahari, Sg Petani. Tq.





Oder dari Ima, bandar Bertam perdana, kepala Batas. Tq

Tiramisu Cheese kek ....tempahan

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:00 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Tiramisu ini tempahan dari fazilah untuk menyambut ulangtahun perkahwinannya. Semoga berbahagia ke akhir hayat ye fazilah. tq oder kek.

Sunday, February 13, 2011

Tiramisu..tempahan adik iparku bad.

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:01 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini






kek Cheese tiramisu ini ditempah oleh adik iparku bad untuk harijadi ayahnya. Bertuah la dapat anak macam ni. Kiranya bad ni adalah menantu mak saya dan isteri adik saya yang bongsu. Seorang guru, rajin sungguh bad, duduk serumah dengan mak saya..pagi pagi siap buat sarapan untuk mak saya dan rajin kedapur. Saya buat kek ni dengan penuh kasih sayang kerana teringatkan aruah ayah yang telah pergi.. tengok ayah bad pun..teringat pada ayahku sebab..lebih kurang nak sama sifat dan kebaikkanya tu.. selamat hari jadi pakcik..semoga dalam peliharaan Allah selalu hendaknya. terima kasih bad kerana oder kek kat kak mah.


Thursday, February 10, 2011

How to make buttercream roses

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:45 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

baking pt.1

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:42 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

cake boards

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:39 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Cake Decoration .Whipped Cream.

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:37 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

some nameless whipped cream flowers

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:27 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Buttercream flowers

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 1:14 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini