Followers

Sunday, October 27, 2013

pavlova lagi...

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:39 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Demam pavlova belum berakhir lagi rupanya...begitulah pavlova si manis ada peminat peminat dia sendiri..wpun manis...tpi pavlova dikontrakan dengan buah2an masam di atasnya..siapa yg belum rasa tu..rugi tau..





pavlova ni..di oder oleh alia..terima kasih daun keladi alia..
sebiji rm 5.00..siapa nk oder..0195177937


apa kata alia..selepas pickup pavlova ni..alia hntr mesej kat akak..



izin publishkan ya alia..





Tuesday, October 22, 2013

pilihan kek..boleh oder..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:17 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini

boleh buat pilihan kek apa yang nak oder..kek buah..pandan layerkek..red velvet..coklat moist
dan banyak lagi lah..harga lebih murah dalm bekas ekonomi..
call atau sma akak ya jika berminat..0195177937












kek buah..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 5:06 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


salam..dah beberapa hari tak update blog..hari ni 22.10.2013 kita tengok ..kek buah dalam bekas kecil macam ni..murah sikit kan..tak perlu beli yang besar..


siapa2 yang nak oder..calling atau sms akak ya..0195177937

Wednesday, October 16, 2013

buttercream birthday kek..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:09 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
 
 

 
kek ini adalah merupakan kontijensi plan untuk kek sebenar iaitu kek keladi..happy 3rd birthday naqib..semoga jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat..aminn

pandan layer..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 3:02 AM 2 ulasan Pautan pada catatan ini




 
kek pandan layer ni untuk makan makan rumah mak kak syima..tak berani nak letak hawaian coconut tu banyak2..sebab mak batuk..
 

ahirnya...pavlova

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 2:47 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum..siapa2 nak oder pavlova sila kontek ksyima ya..emm sedap la pavlova ni..kecik2 comel sj..sebiji hanya 5.00 sj. sedap..wpun manis tapi rasanya dikontra kan dengan buah2 masam di atasnya..rugi x rasa..memang best..ksyima juga tak suka manis..tapi yang ini best sangat sangat..
 
 
 
pavlova yang sangat sedapp..
sebiji hanya 5.00
siapa nak oder call atau sms 0195177937
 


 
pengalaman indah..menikmati pavlova..
 
 

oreo cheese kek

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 2:34 AM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
oreo cheese kek oder di terima dari haryati yang minta hantar pada anaknya di mrsm kepala batas. tk haryati.

Sunday, October 13, 2013

Pandan layer kek

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:21 PM 2 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum..lamanya tak menulis sesuatu di blog ni..sibuk sangat2..hari ni malam 13hb..kak syima tunjukkan kek pandan layer ..siapa nak oder sila kontek kak syima ya..0195177937
 
 
 
 
 
 
1 pack ni hanya RM3.50..