Followers

Saturday, February 18, 2012

kek untuk fahim dan adlina

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:13 PM
Assalamualaikum. enteri hari ini 18.2.2012..kek birthday ni oder dari malissa, untuk birthday anaknya fahim dan adlina..yang sebenarnya malissa ada telefon syima pada 3.2.2012 yang lalu, malissa kata nak oder birthday kek untuk anaknya..masa tu syima dok di Kelantan,,tak sempat syima nak buat kek tu. Alhamdulillah ada rezeki syima dan malissa, 2,3 hari yang lalu malissa telefon lagi dan memperkenalkan dirinya yang pernah nak oder kek dulu. Ok syima setuju buatkan kek angry bird biru dan merah seperti yang anak anak malissa nak. Oleh kerana malissa masih dalam pantang, suami malissa datang ambik kek tu di rumah syima. Syimah bimbang juga selalu dok buat angry bird besar, ni malissa nak 2 ekor, terpaksa buat kecik,,tak pa cuba..Kek tu syimah dah siap petang, malam syima start mendeko.pukul 4 pagi belum habis dekor,,dok pikir2 cari idea mcm mana nak buat ya..gambar angry bird biru dan merah yang syima print sebelum puas dicari tak ada..aduh mcm mana ni..tak boleh nak tekap gambar tu sbb tak ada..
Janji ngan malissa pukul 9.30 pg untuk ambik kek tu..haihh macam mana nihh...masa terus berjalan..last sekali ..terpaksa lukis pakai tangan sj..dalam hati risaunya kot tak lawa. Alhamdulillah kek siap didekor pukul 6 pagi..pukul 10.45 pg kek tu diserahkan pada husband malissa. Masa serah kek tu syima minta maaf siap2 pada hsbnd malissa..syima kata maaf burung tu tak comey.. nak tau respon apa yang diterima 2 jam kemudian dari malissa? ni mesej malissa pada syima..
"Salam, kak syima, tima kasih, kek cantik & sedap. lenkali leh tempah lagi."

0 ulasan: