Followers

Wednesday, July 17, 2013

Italian Rainbow..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 6:03 PM
Assalalamualaikum..alhamdulillah boleh lepak lepak depan laptop ni..baru sj hantr kek rainbow..anak saudara oder..meraikan birthday mamanya..nak surprise kat mama depa..masa kak syima p hantar pukul 5 petang tadi..adik ipar kak syima tu belum balik keja lagi..anaknya yang oder ..nadia bakal doktor..kata nak surprise utk mama..tq nadia oder kek kat maklong..
 
kalau tak sedap ka..tak cantik ka..mintak maaf yea nadia..mai kita tengok kek nya yang kak syima decor simple2 sj..pukul 2 pgi semalam baru tido..sbb nak siapkan kek tu..pagi tu p keja..ada mesy pulak tu..
 
 
6 biji kek italian rainbow yang belum di decor..
 
 
 
 
tengah berbedak..
 
pandangan atas..nadia reques tulis..happy birthday to worlds best mother azian.
 
sebelum hantar nadia mesej ksyima aka maklong lagi..utk tulis.. we love you mama..
 
oleh sebab dah penuh..mak long tulis kat bawah ok kan..
 
 
 
 
 
italian rainbow kek..decor simple2..buat pelangi sikit..
 
mcm kata sudirman..engkau tiba bagaikan pelangi..tak bercahya namun kau berseri...
 
terim Kasih daun keladi nadia..
 
 
siapa2 yg nak rasa italian rainbow kek ni..jgn lupa call atau mesej ksyima 0195177937.
 
harga saiz kecik..6 inci- RM 50.00
saiz 9 inci - RM 88.00
 
 
 
** catatan tambahan..jam 8.45 mlm 
 
....dan baru sebentar....hari ini..17 ogos 2013..kak syima dapat mesej dari nadia.
 

apalagi yg dapat dikatakan..selain gembira sangat2 kalau anak sedara sendiri juga, sukakan kek kitakan ...
 
 
 
 

0 ulasan: