Followers

Sunday, January 16, 2011

Mudah je buat kek..ni ha rujukannya..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 3:28 PM
buat kek fondant...

hiasan kek..




nak buat kek ..senang je...


nak belajar hiasan fondant.. ni bukunya


kalau nak buat hidangan berkeju..ni ha bukunya..


panduan buat kek cawan..




Assalamualaikum.. dah 2,3 hari saya tak menulis.. sibok sangat. Tercari cari apa maklumat yang kita boleh kongsi bersama..kalau kita buat apa pun mesti kena ada sumber rujukan kan. disini saya masukkan gambar buku buku masakan yang jadi sumber rujukan saya.. secara tak langsung ia juga promosi kepada tuan tuan penulis buku itu..

2 ulasan:

akmar comel on February 26, 2011 at 3:55 PM said...

salam
kak..buku cara menghias kek tu memng dia ajar step2 buat bunga n others ke?kalau boleh nk mntk akk bukak gmbr dlm n post kt blog ni..hehehhe

SyimahomemadeCakes on February 4, 2013 at 8:16 PM said...

ya buku ni ajar step by step