Followers

Sunday, March 11, 2012

cupkek oder dari fatin

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 6:52 PM
Assalamualaikum. entri hari ini,11.3.2012..kek ni di oder oleh fatin dari kolej matrikulasi pongsu Seribu, syima berurusan ngan mak fatin. Mak fatin ada call syima beberapa kali sebelum setuju utk oder cup kek ni. Mak fatin nak baker yg boleh hantar kek tu sbb tak ada siapa yg boleh datang ambik..ok la syima setuju p hantaq, fatin nak sambut birthday dengan kawan2nya kat kolej..malam ni pukul 8.00 syima akan p hantq kek ni kat fatin..harap fatin suka ya..syima rasa fatin mempunyai taste yg tinggi juga..sbb syima ada tanya fatin nak request warna apa2 tak, fatin jawab, tak kesah warna apa pun asalkan sedap sudah..

0 ulasan: