Followers

Sunday, March 11, 2012

Peach kastard kek

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:02 AM

Kek ni di oder oleh yan, untuk birthday anak anaknya..yan tak mau kek ni di balut oleh apa2 cream pun sebab yan kata anak anaknya tak suka cream..jadi huduhla kek syima ni sebab tak di cover ngan fresh cream kelilingnya..apakan daya dah custemer nak macam tu..tpi syima tak puas hati..sebab tak cantik..tak pakai baju kek ni..kek ni dalam dia ada kastad dengan adunan istimewa,, nak bagi sedap syima letak kastad tu sedikit atas kek..walaupun dah lama belajar kek ni..tpi ni la first oder..cuma nak buat dia..uuhhh terlalu la renyahnya..

0 ulasan: