Followers

Thursday, February 14, 2013

carrot walnut cheese cake oder dari pendidik taska

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 11:44 PM
Assalamualaikum..malam ni 14.2.2013..ada mood sikit nak hapdet blogni..petang tadi balik keja cuba nak tulis dalam blog ni..tutup ..tak dak mood..ni dok sorang sorang dah pukul 11.30..hilang sikit sakit kepala dan kembung perut tadi..boleh la ketuk2 hurup laptop ni. hari ni kak syima ada hntr kek carrot walnut cheese pd cgu2 taska permata perpaduan pokok sena..kebetulan kami ada buat mesyuarat tadi..semalam bertungkus lumus buat kek..kemudian ada extra 1 pack..cuba iklan kn dalam fb masa tengah bakar tu sapa nak extra 1 bekas lagi ada..tak ada sambutan..hnya yg like sj banyk..jadi kak syima simpan sj dalam peti ais..bila p hantar kek tu rupanya pakat dok tanya ada extra lagi tak..menyesal pula tak tanya depa sapa lagi yang nak..

ni lah rupa walnut carrot cheese kek..kak syima  tak guna resepi kek pack tu ya..sebab rasanya resepi kek carrot walnut kak syima dok buat selalu lagi sedap..





siapa siapa nak oder 1 bekas ni hanya RM 20.00 shj..sila sms atau tel kak syima ya.
nak cerita cikt..dah sakit kepala n kembong perut..balik tadi terlena sekejap..tiba tiba ...mesej masuk dalam hp..kita pun tengok mesej apa masuk..dalam manyau manyau tu..atau org selatan panggil apa ya..senang..antara sedar ngan tidak tu..rupanya dapat mesej dari hasliza..ketua pendidik taska salah seorang pengoder kek tu..
mesejnya...
"salam..sedap kek puan nnt blh oder lg nie..., he he he"
no hal hasliza..nak oder bgitau sj..tpi lain kali sya charge kos hantr boleh x..jauh nunnnn nak p hantr pokok sena kedah sanaaa...tq has atas oder..maaf hari ni tak dapat nak delivery kek lain yg di pesan  lasagna n puding caremel..nanti ya..dan tadi dapat lagi tambahan oder lagi 4 bekas ..dari cgu2 tabika ..tq semua atas sokongan..

0 ulasan: