Followers

Monday, February 04, 2013

kek gula hangus..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:22 AM
Salam. hari ni kak syima cuti..yahooooo..bestnya..tak larat betul nak p kerja. nak rehat la hari ni..kemarin..biasa la awal bulan..dari padi sampai kepetang dok buat laporan2 .. dah bertungkus lumus ligan due date 3hb buat laporan aduan aduan pelanggan semua..biasa la dlm kerjaya tak dak trill kalau tak kena ujian..banyak pulak aduan..sampai ke sprm ..biro pengaduan awam semua..adoiii..tpi bukan kes kak syima ya..kes masyarakat..biasa la kita keja dgn masyarakat kan....kalau ada laporan mai ke jbtn bukn boleh ignore mcm tu sj..berlapis lapis kena menjawabnya..bnyk laporan n format kena isi..hari ni cuti..legaaa,.ya Allah permudahkan supaya hamba mu ini dapat pencen awal..itulah doa kak syima selalu..cintaku pada rumah ku..bertuah dan untung pada depa yang tak payah keja duduk goyang kaki saja kan..aka..jadi surirumah sepenuh masa..
apa kak syima melalut ni..mai la kita tengok kek yang kak syima buat semalam..ksyima ngan hubby dua dua masuk dapur..hubby kak syima buat lasagna lagi..kak syima buat sarang semut..dah dua2 masuk dapur...kadang2 isu isu kecil..hangat juga dibahaskan..he he he..tpi x la jadi perang besar..besa la manusia kan..rambut sama hitam.. hati lain2..kata orang..tidur sebantal tpi mimpi berlainan kan kan..


nak oder sebiji ~ acuan 8 inci RM 30.00 shj







0 ulasan: