Followers

Thursday, January 03, 2013

kek sedap la sangat..

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 8:56 PM
Assalamualaikum..hari ni kak syima masukkan gambar carrot walnut cheese Cake yang dioder oleh wanie dan kawan kawannya dari hsbc..

 
 
 
 
2 biji kek carrot walnut cheese yang dioder oleh wanie..yang sebenarnya wanie oder 3 biji kek sebiji lagi red velvet..sila tengok di ruangan red velvet ya..
 
 
 
yang ni kak syima buat untuk bawa sbg buah tangan pada anak kak syima yang belajar di kelantan...Alhamdulillah..ok sj kek ni wpun duduk dlm bonet kereta..perjalanan dari pulau pinang ke kelantan ..bulan 12 kelantan hujan..jadi kek selamat sampai tanpa cair..agaknya sejuk hujan..
 
 
nak crita sikit..pagi tu dalam pukul 11 kot..kak syima singgah hantar kek kat wanie on the way to kelantan...malam tu kak syima dapat mesej dari wanie..
 
"salam syima, kek sedap la sgt..kwn wani pun kata sedap....nti kami nak oder lagi..
 
 
 

0 ulasan: