Followers

Sunday, April 14, 2013

carrot walnut cheese utk birthday ibu wanie

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 3:15 PM
Assalamualaikum.. hari ini 11.4.2013..petang tadi kaksyima pi hntar kek carrot walnut cheese yang di oder oleh wanie sempena birthday ibunya yang ke 58 tahun. bagusnya dapat anak macam ni..sejuk hati kan..
kak syima bertolak pegi hantar ke Butterworth pukul 4.00 petang sebab janji ngan wanie pukul 5.00 petang nak ambik kek tu..mai kita tengok kek untuk birthday mak wanie..wanie ni regular kastemer kak syima tau..tq wanie krana selalu oder kek kat ksyima..


carrot walnut cheese kek


Catatan hari ini ** 14.3.2013...pagi ketika nak naik lif ke pejabat tingkat 4 untuk punchkad..di wisma persekutan alor setar,, saja saja buka hp kot kot ada mis call atau mesej siapa2 yang tak dengar masa drive ke pejabat tadi..eh ada mesej dari wanie...nak tau apa wanie kata..

"As salam kak syima, lupa nk bagi tau yg carrot cheese cake yg wani order for my mom birthday teramat la sedap...n cake tue x smpi satu hari dah abis...nanti wani oder lagi k..thanks a lot kak syima...love "

Alhamdulillah...sebagai tuan yg buat kek..kita sangat sangat suka dan puas hati dan tersenyum gumbiralah..lah kalau custemer kita puashati dan kata kek kita sedap..

dan taklupa..kak syima ucapkkan happy birthday untuk mak wanie juga semoga dalam dipanjangkan umur dan dalam  rahmat dan kasih sayang Allah selalu hendaknya...Tq wanie.













0 ulasan: