Followers

Saturday, April 06, 2013

surprise oder untuk kawan di mrsm...

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 9:13 PM
Assalamualaikum..catatan kedua hari ini 6.4.2013..kak syima cerita balik dari mula ya..dlm seminggu yang lalu ada terima call dari seseorang.. tanya kak syima boleh tak buat kek n hantr ke mrsm kepala batas..
 
ksyima kata boleh..lepas tu wanita yang menelefon tu minta kak syima buatkan 6 biji kek coklat dan 6 biji red velvet pd bila bila kak syima free..dan hantar pada kawanya di mrsm dia minta kak syima tulis.."happy birthday from us?" ..tapi tula..ksyima tak pula tanya nama siapa yang menelefon tu..
 
jadi kemarin 5hb 4. kak syima buat cupkek tu..nak tengok tak gambo,,
 
 
6 biji red velvet dan 6 biji cupkek coklat moist
 
decor simple sj..nak bubuh bunga buttercream  memang cantik..tapi muak pulak nak makan..jadi ksyima buat simple2 sj la..yang cupkek red velvet tu atas dia cheese dan whipping cream ya..bukan buttercream..
 
petang kul 3 lebih kurang dapat mesej dari pengoder tanya dah g hantr ke belum..kebetulan kak syima dah kirim kat hubby kak syima yang balik lunch hari jumaat..kira on t way la kek tu pada cikgu Juhaida binti Muhat Anuar ~  KJ matematik..
 
lepas tu kak syima call hubby bimbang juga sebab red velvet tu sensitif..tak tahan panas..kot cair lambat2.
 
Rupanya penerima tu dah tak ada ke bertam golf resort  ada program kat ctu agaknya..jadi terpaksa lah kek ku menuju kesana pula..
 
hingga akhirnya comfim kek tu sampai ketangan cikgu juhaida..tapi sampai la kaksyima tak tahu siapa pengodernya..hanya sms sj..kemudian bank in
duit..terima kasih banyak kerana sudi oder ngan kak syima ya..
 
kalau sapa sapa nak oder sila sila..0195177937
 
****
 
catatan hari ini 14.4.2013.....
 
 
kak syima terima mesej@ sms dari cgu yang oder kek ni..pada 7.4.2013 jam 11.02 am..katanya..
 
 
"cikgu ju kata sedap! Thanks kak (gambar org tersenyum)''
 
 
 
 
 
 

0 ulasan: