Followers

Tuesday, September 10, 2013

kek karemel pelangi~cara membakarnya

Dicatat oleh SyimahomemadeCakes at 10:10 PM
Assalamualaikum. sejuk nya malam ini..hujan lebat dari tgh hari tadi,,masa on t way balik dah banjir kat taman sebelah..malam sejuk2 ni..nak cerita mengenai rainbow caremel cake atau kek karemel pelangi..tengah top sekarang~siputeri manis..
 
banyak kak syima dapat oder kek ni..ada juga yang intai intai dalam fb ..bertanyakan harganya..
 
kek ni agak manis sebab karemal kan..
tu pun kak syima kurangkan gula dalam keknya..untuk seimbangkan rasanya..
 
kak syima tunjukkan kek karemel yang di oder oleh princess azza..
 
 
karemel pelangi~
 
dah 3 biji princess azza oder..
dalam masa terdekat..
 
 
tq princess azza..
 
 
 
Tips untuk bakar kek karemel pelangi ,,
 
hendaklah bakar cara bain marie,,iaitu loyang hendaklah di rendam dalam bekas air, dan pastikan guna air mendidih supaya dapat karemel yang cantik.
 
 
 

0 ulasan: